search

Een nieuwe site!

Gepubliceerd op 10 December 2019

Internationaal merk, lokale partner. We hebben naar onze klanten geluisterd en we weten dat u meer van Davey wilt dan alleen producten. U wilt een vertrouwde, degelijke partner die verbonden is met alles wat met water te maken heeft.

Maar dat is nog niet alles. U wilt makkelijker met ons kunnen communiceren, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt. En dat is wat we u beloven. Een eenvoudige, consistente ervaring met ons merk, ongeacht wat u nodig hebt of waar u bent.

Onze nieuwe internationale website is slechts de eerste stap om deze belofte waar te maken. U zult zien dat de site makkelijk te navigeren is en geweldige hulpmiddelen biedt die makkelijker te vinden en te begrijpen zijn. Op deze manier kunt u de juiste keuze voor een product maken, uw lokale dealer of distributeur vinden, toegang krijgen tot hulpmiddelen en nog veel meer, overal ter wereld.  

Er zal regelmatig nieuwe inhoud aan deze website worden toegevoegd: idee├źn, inspiratie, productupdates en verhalen van klanten. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen en uw feedback te ontvangen.

Water is onze wereld.