search

Bedrijfsbericht – DAVEY CEO MET PENSIOEN

Gepubliceerd op 17 March 2021

Davey Water Products kondigde een verandering in de leiding aan naar aanleiding van het besluit van Chief Executive David Worley om met pensioen te gaan en de komende maanden terug te gaan naar Nieuw-Zeeland.

De vader van Davey, GUD algemeen directeur, de heer Graeme Whickman zei “we zijn David dankbaar voor zijn bijdrage aan het bedrijf in de afgelopen zes jaar. David’s toewijding en inzet voor Davey waren geweldig en we wensen David en zijn gezin het allerbeste in deze nieuwe fase”. 

Mw. Valentina Tripp is benoemd als opvolgster van de heer Worley. Mw. Tripp was tot voor kort Chief Executive Officer en algemeen directeur bij Murray Rover Organics, een ASX-genoteerd bedrijf. In haar vorige functies gaf zij leiding aan Top Cut, een filiaal van Simplot en was senior directeur bij KPMG waar ze verantwoordelijk was voor het begeleiden van transformatie, strategie, klantengroei, toeleveringsketen, operationele en financiële verbeteringen.

Mw. Tripp zei “Ik verheug me erop met het Davey team te werken. Davey-producten spelen een essentiële rol in het handhaven van watervoorziening en waterbehandeling. Dit is een geweldig moment om bij het bedrijf te gaan werken omdat we het product- en dienstenaanbod verder gaan verbeteren en ik kijk ernaar uit de komende weken kennis te maken met onze klanten.

De heer Whickman zei verder dat “we dit natuurlijk al enige tijd aan het voorbereiden waren, en het was de wens van David om een tijdelijke transitie in te lassen. We zijn blij dat we een professionele leidinggevende van het kaliber van Valentina hebben benoemd als opvolger voor David. Valentina brengt een uitstekend evenwicht tussen strategische transformatie en uitvoerende vaardigheden en ervaring in de leidinggevende functie bij Davey in”.